Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


♥Szerelem♥

 

kg.jpg

"Hogy mit tesz velünk a szerelem? Egyik nap úgy mész haza, hogy a mennyekben érzed magad, máskor meg elbújnál egy sötét sarokba bőgni..."

 

 

 

tumblr_lb63dzklmc1qdnh8lo1_500_large.jpg

"A tündérmesék, a szerelmes regények és a szappanoperák mind hazudnak. A szerelem nem győz le mindent."

 

 

 

kp..jpg

"Ha gyűlölsz valakit, gondold meg, van-e értelme; ha viszont szeretsz valakit, ne gondolkodj azon, hogy van-e értelme"

 

 

 

 

konnyes-szem.jpg

 

"Kinézek az ablakon, látom a Holdat ragyogni, érzem a könnycseppeket arcomon lefolyni. Ha itt lennél és megkérdeznéd, mi bajom, csak annyit mondanék, hiányzol nagyon."

 

 

 

nhj.jpg

Újra péntek,megint vége a hétnek, de a nélküled eltöltött napok semmit sem érnek.Értelmetlen mondatok,elharapott szótagok,minden szóban hazudok: Kösz,Jól vagyok..
 
 
 

uzt.jpg

"Lehetsz akármilyen bolond, így fogadlak el, amilyen vagy. Így szeretlek, ahogyan vagy."

 

 

o.jpg

Vad vágyakat formál ma bennem a képzelet,
Magasba szállnék, ha foghatnám két kezed.
Szemembe nézhetne vágyakozó szép szemed,
S egy mosoly az arcodon suttogná, jó veled.
 
 

tumblr_lvaylphnp81qax8fio1_500_large.jpg

Találkozni veled – ez volt a sorsom, a barátoddá válni – ez a döntésem volt, de szerelembe esni veled – ez az irányításom nélkül zajlott..
 
 
 
 
 
 
 

Már nem vagyok szomorú, mert tudom, hogy ez igazi szerelem volt. És ha egyszer a távoli jövőben találkozunk az új életünkben, boldogan fogok rád mosolyogni, és majd eszembe jut, hogyan hevertünk a fák alatt, miközben megtanultunk szeretni! ♥
 
 
 
 
 
 
 

Azt hiszem szeretlek. Úgy érzem, mintha a szívem nem férne meg a mellkasomban. Mintha már nem is az én részem lenne, hanem már a tiéd. És, hogyha szeretnéd, én nem kérnék cserébe semmit. Nem kell ajándék, vagy bizonyíték az érzéseidre, csak az, hogy tudjam, hogy szeretsz. A szíved kell az én szívemért!
 
 
 
 
 
 
Lehet, hogy nem láthatlak annyiszor, ahányszor szeretnélek. Lehet, hogy nem tarthatlak egész éjjel a karjaim közt, de a szívem mélyén biztosan tudom, hogy te vagy az egyetlen, akit szeretek, és akit soha nem fogok elfelejteni.
 
 
 
 
 
 
 
 

Te és én nem vagyunk egyformák. Más világban élünk, mégis te tanítottad meg nekem, mi az igaz szerelem. Te mutattad meg, mit jelent törődni valakivel, és ettől én jobb ember lettem. Szeretném, ha ezt tudnád. Nincs bennem keserűség a történtek miatt. Ugyanakkor biztos vagyok abban, hogy ami köztünk volt, igazi volt, és örülök, hogy legalább egy kis időre együtt lehettünk. Talán egy pillanatra te is ezt érzed majd, visszamosolyogsz, és gyönyörűséggel őrzöd meg közös emlékeinket!
 
 
 
 
 
 
 

Nem akkor szeretsz igazán valakit, amikor azt mondod, nincs nála jobb, inkább akkor, amikor azt mondod: van nála jobb pasi, de nekem ő a legtökéletesebb! :)
 
 
 
 
 
 

Az ember akkor szeret valamit, ha ELFOGADJA benne azt, amit nem szeret :)
 
 
 
 

 

Az a szerelem, amit egy harmadik szét tud választani, sohasem volt igazi.
 
 
 
 
 
 
 

Hiányoznak a melléd fekvős, hozzád bújós pillanatok. Hiányzik ahogy rám nézel. Hiányzik, hogy hozzám érj, hogy magadhoz húzz, hiányzik az ölelésed. A csókod. Ahogy a levegőt veszed. De leginkább az hiányzik, aki vagy, mikor velem vagy és ami én vagyok, mikor melletted vagyok.
 
 
 
 
 
 
 
 

Szerelem az, amikor nem a szexet várod hanem, hogy egymás mellett aludjatok el...
 
 
 
 
 
 
 
 

Félek, hogy egy napon kisétálsz az életemből és nem hagysz mást nekem, csak óriási ürességet. Félek, hogy nem lesz kihez fordulnom, amikor problémám akad, hogy nem lesz kihez hozzábújnom, ha félek. Szívem egyszerűen megszakadna, ha abban a tudatban kellene élnem, hogy nem érinthetlek többet. Az, amikor hallhattam a hangod, megnyugvást jelentett számomra. Mellkasodon fekve éreztem az illatod, hallottam a szíved dobbanását annál nagyobb csodát még azelőtt sohasem éltem át. Nincs még egy olyan ember, akire ennyire nagy szükségem lenne. Nálad jobban senki sem ismer. Úgy vélem, jelenleg nincs nálam boldogabb ember a Földön, és ezt Neked köszönhetem. Egyedül Neked. Nagyon szeretlek! ♥
 
 
 
 
 
 
 

Az az érzés, amit irántad érzek, nem fog elmúlni egyik napról a másikra...
 
 
 
 
 
 
 
 

Fogok én még neked hiányozni, fog még neked hiányozni hogy így hozzám bújhass!
 
 
 
 
 
 
 
 

Egy férfi képes akár egy millió nőt is szeretni, de az az igazi férfi aki egyetlen nőt szeret több millió módon.
 
 
 
 
 
 
 

Vannak dolgok, amiket nem akarunk, hogy bekövetkezzenek, de el kell fogadjuk őket. Dolgok, amikről nem akarunk tudni, de meg kell tanulnunk őket. És emberek, akik nélkül nem tudunk élni, de el kell engedjük őket.
 
 
 
 
 
 
 

Nem az szeret igazán, aki lájkolja az összes képed facebook-on, és ötvenezer szívecskét ír üzenetben, hanem az, aki a füledbe súgja: szeretlek és soha nem akarlak elveszíteni ♥ !
 
 
 
 
 
 

Ha azt mondom szeretlek, hidd el kérlek! Ha azt mondom utállak, csak azért mondom, mert megbántottál. Ha azt mondom megőrülök érted, elhiheted, mert ezt érzem. Ha azt mondom nem érdekelsz, csak bántani szeretnélek, mert te is megtetted. Ha azt hiszed nem szeretlek, akkor rosszul hiszed, mert minden kicsi porcikádat imádom. Ha azt hiszed más érdekel, megsúgom, hogy nem így van, csak féltékennyé akarlak tenni. Ha ellenzem azt, amit teszel, az nem azért van, mert meg akarom mondani, hogy hogyan élj, hanem azért mert féltelek.
 
 
 
 
 
 
 
 

Mikor a másik érzései fontosabbak a sajátjainknál, akkor vagyunk képesek igazán szeretni ♥
 
 
 
 
 
 
Ő az egyetlen ember, aki büszkélkedhet azzal a varázspálcával, ami a szívemet irányítja. Tőle függök, nélküle, a varázslata nélkül a semmiben hullnék. Még mindig, ennyi idő után is ő ad értelmet mindennek, csak ő benne látom azt a varázserőt, amely képes elszédíteni, őrültté tenni, amelynek hatására úgy érzem, vele örökre boldog tudnék lenni ♥
 
 
 
 

Fiúk! Akkor vagytok szerelmesek, ha annak a bizonyos lánynak a mosolya jobban lázba hoz, mint az összes többi lány, meztelenül! :)
 
 
 
 
 
 
 ~ Az igazi az, aki olyan hülyének lát, amilyen vagy és mégis kellesz neki.♥
 
 
 
 
 
 
 
 
~ A szerelmesek nyelvén az " örökké " annyit jelent, hogy : emlékezni fogok rád, mikor már nem leszünk együtt :/
 
 
 
 
 
 
 
~ szerelem - egy rövid szó, de mégis mennyire sokat jelent!
 
 
 
 
 
 
 
~ Lehet, hogy a szemedben én vagyok a legjobb barát a világon, de akárhányszor azt látom, hogy mást csókolsz olyan mintha gyomron vágtak volna... ♥
 
 
 
 
 
 
 
~ Az egyik felem kiakar törölni a múltamból,míg a másik felem még mindig téged akar a jövőmbe..
 
 
 
 
 
 
 
~ nem az szeret igazán, aki lájkolja az összes képed Facebookon, és ötvenezer szívecskét ír üzenetben, hanem az, aki a füledbe súgja hogy: szeretlek és soha nem akarlak elveszíteni .. :)
 
 
 
 
 
 
 

~ Az életnek van az a vicces dolga, hogy összehozza az embereket, másokat lerombol, de a végén azt hiszem minden úgy lesz ahogy lennie kell.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
~ Az öregek szerelme érettebb. Más érzékekkel, más értékekkel teljes. Bátor vállalkozás, gyakrabban szól élethosszig, mint az ifjan született szerelem. Tisztelem az idősek szerelmét. A sodrott, vagány bajszos kis öregapókat, akik unokájukat kézen fogva vezetik, de megfordulnak egy formás kis popsi után, vagy a csinos kontyú nagyanyókat, akik még át mernek vinni a szomszédban lakó öregúrnak egy tányérka almás pitét.
 
 
 
 
 
 
 

~ Szerelmes lenni valakibe, aki még azt sem tudja, hogy létezel, nem a legrosszabb dolog a világon. Ami azt illeti, épp ellenkezőleg. Olyan, mint amikor az ember bead egy dolgozatot, ami tutira egyes, de egy ideig még nem javítják ki - az a fajta nyugalom, amikor még nem utasítottak vissza, de tudod, hogy hamarosan be fog következni.
 
 
 

 

 

 

 

 

 

~ Mindenki arra vágyik, hogy fontos lehessen valakinek. Hogy valaki úgy érezze, nélkülünk szegényebb lenne az élete.♥
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

~ Nem a szerelem mozgatja a világot. De érte érdemes élni.

 

 

 

 

 

 

 a sors mindig akkor szakít el tőlünk valakit, amikor a legnagyobb szükségünk lenne rá..:| ♥
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

~ Talán túl vagyok rajtad.
Talán tovább léptem.
Talán már más tetszik.
Talán csak túl jól hazudok. ♥ :'/