Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Depiii.. :/

 

Vicces, hogy egy szia mindig viszláttal végződik; hogy az örökké valahogy mindig elmúlik; hogy mikor leginkább kellene, senki sincs melletted; hogy mennyi hazug szó lehet egy szerelmes levélben; hogy a legszebb emlékek könnyekkel járnak; hogy az emberek nem felejtenek, de megbocsátanak.. vicces, hogy az élet ilyen ironikus is lehet.. de a legviccesebb, hogy számomra ebből semmi sem vicces.

 

 

 

 

Nehéz foglalkozni valakivel, amikor tudod, hogyha egy lépést előre lépsz, beleszeretsz, és ha egyet visszalépsz, elromlik a barátságotok.

 

 

 

 

 

Valakit bizonytalanul szeretni olyan, mintha törött üvegszilánkokon sétálnál. Nem akarsz lemondani róla, de a fájdalom egyre elviselhetetlenebb. Aztán jön egy pont, amikor elengeded Őt, és így megszabadulsz a fájdalomtól, de belül üres vagy és vérzik a lelked.

 

 

 

 

 

‎-"Nem kellene, hogy szeresselek, s törődjek veled. Nem kellene úgy élnem az életem, hogy folyton arra vágyjak, hogy velem légy. Nem kellene azon elmélkednem, hogy vajon merre jársz, s mit teszel. Sajnálom, nem tehetek róla. Szerelmes vagyok beléd."

 

 

 

 

 

‎'nem vagyok belé szerelmes !! ő csak egy barát..
de imádok vele lenni, tetszik amikor mérges, a szeme,a mosolya és hiányzik, ha nincs mellettem :) ♥'

 

 

 

 

 

‎-"Valami elkap, valami fojtogat, szép csendben bassza el a dolgokat."

 

 

 

 

 

‎"~ Hagyd a nyálas zenét , nem kell a kamu cucc , ha „jobb” csajt látsz nálam , máris utána futsz. Lassan szerelmet vallasz egy facebookos fotónak , és teszed a jófiút sok mûmellû lotyónak .Hát hajrá ! ;-)) Akkor baszd őket sorjába , nem így ismertelek , de tévedtem korábban , Már van mit meglátnom , a köd szerteoszlott , fentről valaki nekem új lapokat osztott ."

 

 

 

 

 

► Lejátszani a boldog perceket .. :)

▌▌ Megállítani az emlékeket .. :$

██ Kikapcsolni a fájdalmakat .. :(

◄◄ Visszahozni a boldogságot ♥

 

 

 

 

 

‎" Utálom ezt... Utálom, hogy mindig mindenkiben csalódnom kell. És utálom azt, hogy mindig abban csalódok, aki a legfontosabb a számomra... És egyre nehezebb eltitkolni, hogy fáj.

 

 

 

 

 

‎"Az ütlegek néha töréssel járnak,de a szavak ÖRÖKKÉ FÁJNAK."

 

 

 

 

 

Lehet , hogy érzelmileg roncs vagyok , de képes vagyok mosolyogni és jól érezni magam . egyesek ezt kétszínűségnek nevezik , én lelki erőnek!!! 

 

 

 

 

 

~Néha bántod azt kit szeretsz, néha gyűlölsz, néha nevetsz... Néha tudod, hogy mit nem lehet, de megteszed, mert szíved szabad, sokszor érted, néha érzed, néha van, hogy mégsem érted...Néha küzdesz, néha nem, feladsz mindent, de sokszor semmit sem...Néha szíved majd meg hasad, néha rab és néha szabad, néha van, kit el kell eressz, néha fáj, de mégis nevetsz..

 

 

 

 

 

Amikor megismertelek, azt hittem, besz*rok a félelemtől, mert tudtam, hogy te vagy az egyetlen ember, aki elcseszheti az életem.

 

 

 

 

 

 A hátunk mögött próbáljuk hagyni a múltat, de az úgyis utolér minket. Habár el akarunk futni előle, mégis muszáj szembe néznünk vele. És a titkok, amiket rejt, majd kiderülnek. Ha erősek vagyunk, akkor tovább tudunk lépni. Igen mindannyiunknak hátra kell hagyni a múltat, és a jövő felé haladni. És ha szerencsénk van, épségbe odaérünk.

 

 

 

 

 

 

Egy nap majd hiányozni fognak az üzeneteim, amiket küldtem neked. Hiányozni fog, hogy mennyire aggódtam érted, amikor túl sokáig voltál kint. Hiányozni fog az idegesítésem. Egy nap, amikor már eltűnök, hiányozni fog, hogy volt valakid, aki akart téged. És amikor már nem leszek itt többé, hiányozni fogok!